MALZEMELER:
* 2 adet kabak
* 1 adet soğan
* 3 diş sarımsak
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı salça
* 2 yemek kaşığı zeytin yağı
* Birkaç dal dereotu
* 1 adet domates
* Karabiber, tuz
HAZIRLANIŞI:
- Tencerede yağla birlikte soğanı, hafif kavurup üzerine salçayı ekleyin biraz da onu kavurduktan sonra bulguru, ince kıyılmış domatesi, tüm olarak sarımsakları, dilediğiniz şekilde kestiğiniz kabakları, kalın dallarını ayıklayıp ince ince doğradığınız dereotlarını da ekleyin.
- En son karabiberi ve tuzu da ekleyip biraz da su koyarak orta ateşte pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.