25 Haziran 2013 Salı

Dereotlu Kabak Yemeği



MALZEMELER:

* 2 adet kabak
* 1 adet soğan
* 3 diş sarımsak
* 2 yemek kaşığı bulgur
* 1 tatlı kaşığı salça
* 2 yemek kaşığı zeytin yağı
* Birkaç dal dereotu
* 1 adet domates
* Karabiber, tuz

HAZIRLANIŞI:

- Tencerede yağla birlikte soğanı, hafif kavurup üzerine salçayı ekleyin biraz da onu kavurduktan sonra bulguru, ince kıyılmış domatesi, tüm olarak sarımsakları, dilediğiniz şekilde kestiğiniz kabakları, kalın dallarını ayıklayıp ince ince doğradığınız dereotlarını da ekleyin.

- En son karabiberi ve tuzu da ekleyip biraz da su koyarak orta ateşte pişirin.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

-