19 Haziran 2015 Cuma
Bal Kabaklı Kap Kek
MALZEMELER:
* 3 yumurta
* 2 su bardağı balkabağı rendesi
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 su bardağı dövülmüş ceviz
* Yarım çay bardağı fındık yağı
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* 2 su bardağı un
HAZIRLANIŞI:
- Yumurtaları şekerle çırptıktan sonra yağı ekleyin. Sonra sırasıyla kabak rendesini, cevizi ekleyip karıştırın. En son un, kabartma tozu vanilya ve unu da eleyerek ekledikten sonra karıştırın ve 180 dereceye ısıtılmış fırına sürün.
- Kekinizi kürdanla test edin pişmişse çıkarın.
Kaydol:
Kayıt Yorumları (Atom)
Bunlar da ilginizi çekebilir:
-
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.