19 Haziran 2015 Cuma

Bal Kabaklı Kap Kek




MALZEMELER:

* 3 yumurta
* 2 su bardağı  balkabağı rendesi
* 1 su bardağı toz şeker
* 1 su bardağı dövülmüş ceviz
* Yarım çay bardağı fındık yağı
* 1 paket kabartma tozu
* 1 paket vanilya
* 2 su bardağı un

HAZIRLANIŞI:

- Yumurtaları şekerle çırptıktan sonra yağı ekleyin. Sonra sırasıyla kabak rendesini, cevizi ekleyip karıştırın. En son un, kabartma tozu vanilya ve unu da eleyerek ekledikten sonra karıştırın ve 180 dereceye ısıtılmış fırına sürün.

- Kekinizi kürdanla test edin pişmişse çıkarın.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

-