* 1,5 su bardağı un
* 1 su bardağı süt
* 1 fincan yağ
* 1 paket kabartma tozu
* 1 çay kaşığı tuz
*1 yemek kaşığı şeker
* 2 yumurta
HAZIRLANIŞI:
- Bir kaba yumurtaları, şekeri ve tuzu koyup telle çırpın daha sonra üzerine sütü, yağı, kabartma tozu ve unu da ekleyip telle karıştırın. Hamurun yapısı akışkan olmalıdır.
- Orta ateşteki tavanın üzerine bir kepçe yardımıyla hamuru yuvarlayarak yayınız.
- Bir spatula yardımıyla krebinizi kontrol edin. Yüzeyi pembeleşen krepi çevirin ve diğer yüzeyini de aynı şekilde yaptıktan sonra tavadan alabilirsiniz.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.