MALZEMELER:
* 600 gr. somon
* 1 orta boy domates
* 1 diş sarımsak
* 2 yemek kaşığı zeytin yağı
* 1 çay kaşığı kekik
* 1 çay kaşığı nane
* Tuz
* Karabiber
* Havuç
* Biber
* Patates
HAZIRLANIŞI:
- Somonları yıkayıp yağlı kağıt serilmiş bir kaba yerleştirin. Domatesi rendeleyin üzerine sarımsakları ince kıyın ya da rendeleyin yağı ve baharatları da ekleyin. Bu karışımı somonların üzerine sürün.
- Patatesleri elma dilimi doğrayın havuçları da dilimleyip balıkların yanına yerleştirin. Biberleri de tüm koyun.
-200 derece ısıtılmış fırında 30 dakika pişirin.
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder
Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.