26 Mayıs 2013 Pazar

Tavada Kuzu Pirzola




MALZEMELER:

* 1 kilo kuzu pirzola
* 3 yemek kaşığı sıvı yağ
* Dilediğiniz baharatlar (Ben karabiber, beyaz biber, kırmızı biber, kimyon, tuz, kekik, taze biberiye kullandım)


HAZIRLANIŞI:

- Baharatları pirzolaya bulayın ve 1-2 saat buzdolabında bekletin. Zamanınız yoksa hemen de yapabilirsiniz.

- Tavaya yağı dökün ve ısıtın. Isınan yağın üzerine pirzolaları yerleştirin.

- Ocağınız orta ısıda olsun. İki tarafı kızaran etleri servis tabağına alıp salata ve pilavla servis edin.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Not: Yalnızca bu blogun üyesi yorum gönderebilir.

Bunlar da ilginizi çekebilir:

-